A Hub International felvásárolja a Meyers Glarost
2024.06.27

A HUB International globális biztosítási bróker és pénzügyi szolgáltató cég felvásárolta a GMG Groupot és annak leányvállalatát, a Meyers Glaros Groupot. A tranzakció feltételeit nem hozták nyilvánosságra.

Az Indiana állambeli Merrillville-ben található Meyers Glaros az egyik legrégebbi független tulajdonú biztosítási brókercég, amely kereskedelmi és személyi biztosításokat, valamint munkavállalói juttatási szolgáltatásokat nyújt.

"A Meyers Glaros jó hírnévnek örvend a piacon, és örömmel csatlakozik a Hubhoz. A magasan képzett szakemberekből álló értékesítési csapatuktól kezdve a legjobb biztosítókkal fenntartott erős kapcsolataikig segíteni fognak nekünk abban, hogy tovább folytassuk növekedési stratégiánkat a régióban." - nyilatkozra Caroly Hofstee, a Hub Midwest East elnök-vezérigazgatója.

Matt Glaros és Jeff Meyers ügyvezető partnerek, valamint a Meyers Glaros csapata csatlakozik a Hub Midwest Easthez. "A Hub tökéletes stratégiai partner számunkra, mivel a jövőben fel akarjuk gyorsítani növekedésünket. A Hubhoz való csatlakozással nagyobb erőforrásokat, szakértelmet és lehetőségeket biztosítunk ügyfeleinknek és munkatársainknak." - mondta el Matt Glaros.