Az Apex és az ACA stratégiai partnerséget köt
2024.07.03

Az Apex Group pénzügyi szolgáltató partnerségre lépett az ACA Group kormányzási, kockázati és megfelelőségi tanácsadóval, hogy ügyfeleiknek szélesebb körű szolgáltatásokat kínáljanak.

A globális magántőke-, fedezeti alap- és reáleszköz-kezelőket célzó együttműködés keretében az ügyfelek többek között regisztrációs, engedélyezési és első bejelentési szolgáltatásokat, valamint megfelelőségi szolgáltatásokat és technológiát kapnak.

"Ez a stratégiai szövetség egyesíti az ACA vezető szabályozási technológiai platformját és tanácsadói képességeit az Apex átfogó globális szolgáltatáscsomagjával" - mondta Charlie Stout, az ACA partnerségekért és szövetségekért felelős vezetője. "Az együttműködés révén mindkét szervezet elkötelezettségét mutatja, hogy innovatív megoldások és globális lefedettség kibővített csomagját kínálja az ügyfeleknek."

Jude Hilton, az Apex Group Compliance Solutions globális termékvezetője hozzátette: "Ez a partnerség az ACA-val kiegészíti szolgáltatási kínálatunkat azzal, hogy további irányítási, kockázati és megfelelési képességekkel bővíti az Egyesült Királyságban és Amerikában élő ügyfeleink számára."