A Way.com és a CURE Autóbiztosító kezdeményezése a hurrikánkárok milliós nagyságrendjének megmentését szolgálja
2024.07.12

A CURE Auto Insurance és a Way.com együttműködik, hogy megvédjék az ügyfelek autóit a hurrikánok és trópusi viharok okozta károktól, mivel ezek milliós károkat okozhatnak.

A "white glove service" (fehér kesztyűs szolgáltatás) a Katasztrófa Kárenyhítési Program a súlyos hurrikánok és árvizek előre jelzett hatásövezetében lévő ügyfeleket már a vihar előtt értesíti egy előre fizetett helyi parkolóház foglalásáról.

Ez az értesítés, amelyet telefonon keresztül kapnak meg az ügyfelek, tájékoztatja őket a járművük leadásáig és visszaútjáig történő Uber-szállításra vonatkozó esetleges jóváírásokról is.

A program már elérhető a hurrikánok által érintett amerikai államokban, így Floridában, Texasban, Louisianában, Észak-Karolinában, Dél-Karolinában, Alabamában, Georgiában, Mississippiben, New Yorkban, New Jerseyben, Massachusettsben, Pennsylvaniában és Virginiában.

A bejelentés szerint a CURE aláírásával az autós biztosítók között elsőként lépett piacra a hurrikán- és árvízkár megelőzésének ilyen típusú szolgáltatásaival.

A közelmúltban három további szolgáltató is csatlakozott a Way programhoz, és a csapat reméli, hogy továbbiakat is felvesznek a programba.

A CURE operatív igazgatója, Sean Albert elmondta: A kockázatkezeléssel foglalkozunk, és minden nap inkább az elkerült veszteséget választjuk, mint a bekövetkezett veszteséget. A háztulajdonosi biztosítási piaccal ellentétben, mint gépjármű-biztosító, az általunk biztosított vagyontárgyakat el lehet vinni a káresemény elől. Ez a kezdeményezés az ügyfél és minden érintett fél számára nem jelent problémát - mindenki nyer."