A Zurich Australia együttműködik a Teslával
2024.08.01

A Zurich Australia bejelentette, hogy megállapodást kötött a Teslával arról, hogy az ausztrál ügyfelek számára az előnyben részesített elektromos járműbiztosítási szolgáltató lesz.

Az új megállapodás révén a meglévő és új Tesla-tulajdonosok közvetlenül a Tesla alkalmazáson keresztül férhetnek hozzá az „InsureMyTesla” EV biztosítási ajánlathoz, amelyet kizárólag a Zurich biztosít az „Edge” technológiájával.

Az „InsureMyTesla” egyéb előnyök mellett fedezi az összes járműjavítást, beleértve az üvegeket, a töltőberendezéseket és az akkumulátorokat is, a Tesla akkreditált javítóhálózatának igénybevételével. A termék minden Tesla Model 3 és Model Y ügyfél számára elérhető a Tesla alkalmazáson keresztül.

A Zurich 2016 óta a Tesla kiemelt biztosítási szolgáltatója Svájcban.

„Ausztráliában gyorsan nő az elektromos járművek elterjedése, mivel a fogyasztók egyre inkább felismerik a környezeti terhelés csökkentésének fontosságát. A nemzeti átállási folyamat támogatása szempontjából kulcsfontosságú, hogy ezek az ügyfelek minőségi biztosítási védelemben részesüljenek. A Zurich és a Tesla közös törekvése, hogy egy fenntarthatóbb jövőt valósítsanak meg, élvonalbeli technológiákba fektessenek be, és vezető termékeket és szolgáltatásokat nyújtsanak hűséges ügyfélkörüknek. A közös globális erősség és a mély helyi szakértelem párosul, így ez egy olyan természetes együttműködés, amely sok ausztrálnak fog kedvezni az utakon.” - mondta Justin Delaney, a Zurich Australia & New Zealand vezérigazgatója.

„A Zurich már régóta hírnevet szerzett ügyfelei védelmében Ausztráliában és világszerte. Az InsureMyTesla kiemelt szolgáltatójaként a Zurich megfizethető és kényelmes biztosítást kínál a Tesla ügyfeleinek, amely a Tesla App-on keresztül elérhető. Az InsureMyTeslával a Tesla-tulajdonlás még biztonságosabbá válik, így még több ausztrálnak ad bizalmat az elektromos járművekre való átálláshoz.” - tette hozzá Thom Drew, a Tesla ausztráliai és új-zélandi országigazgatója.