A TransRe megerősíti az AI-fókuszt
2024.08.12

A mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a nagyméretű nyelvi modellek kiépítésének és elfogadásának jobb támogatása érdekében a TransRe átszervezte adattudományi csapatát:

  • Otakar Hubschmannt előléptették az újonnan létrehozott mesterséges intelligencia vezetői pozícióba, hogy vezesse a TransRe mesterséges intelligencia csapatát (TRAIT).
  • Socrates Pichardo, a TransRe technológiai igazgatója csatlakozik a TRAIT-hez.

    Otakar 2016-ban csatlakozott a TransRe-hez kvantitatív kereskedési háttérből, hogy létrehozzon egy adattudományi csoportot. Azóta az adattudományi csapat számos projekten dolgozott a beadványokból és szerződésekből történő adatkivonás és adatbevitel automatizálása, valamint a dokumentáció gyors összehasonlításának lehetővé tétele érdekében.

Socrates 1993-ban csatlakozott a TransRe-hez, és számos jelentős IT-projektet vezetett, köztük a TransRe ingatlanbiztosítási platformját és az üzleti felhőmigrációt. Socrates-t 2017-ben nevezték ki a csoport CTO-jának.

A TRAIT a mesterséges intelligencia gyorsan fejlődő képességeinek a TransRe meglévő szakértelmével való integrálására fog összpontosítani, és célja, hogy további betekintést nyújtson a kollégák és az ügyfelek számára.

A képességek működési egységekbe való beágyazásának elősegítése érdekében a TRAIT a TransRe operatív vezérigazgatójának, Matt Mahoney-nak fog jelenteni.