A 2843-as Oak Re szindikátus megkapja a Lloyd's jóváhagyását a kockázatvállalás megkezdésére
2024.09.19

Az Oak Reinsurance és a PoloWorks vállalathoz tartozó Polo Managing Agency Limited (PMA) bejelentette, hogy az Oak Re 2843-as szindikátusa megkapta a Lloyd's elvi jóváhagyását arra, hogy 2025. január 1-jétől megkezdje a kockázatvállalást.

Paul Andrews, a PoloWorks és a PMA vezérigazgatója így kommentálta a hírt: „Megtiszteltetés számunkra, hogy az Oak Re partnerei lehettünk a Lloyd's New Entráns útjukon.

Cathal Carr, az Oak Re vezérigazgatója és alapítója hozzátette: „Büszkék vagyunk a PMA-val való együttműködésre, és várjuk a további partnerséget az iparági szakértőkből álló erős csapatukkal."

A PoloWorks egy Marco Capital üzletág, a Lloyd's és a londoni piac biztosítási szolgáltatási üzletága, amely négy részlegből áll: PMA, Polo Commercial Insurance Services (PCIS), Polo Insurance Managers (PIM) és PoloPartners.

A Marco Capital egy P&C Legacy megoldások konszolidálója, amelyet 550 millió dollár lekötött saját tőke támogat.

Májusban a PoloWorks bejelentette a Polo MGA, egy új vezérigazgató-ügynöki inkubátorház elindítását. Az új ajánlatot azért hozták létre, hogy mind az induló, mind a már működő MGA-k számára szolgáltatásokat nyújtson, a megalakulásukhoz nyújtott támogatástól kezdve a növekedésükhöz nyújtott segítségig.