A Markel kibővíti a kibernetikai fedezetet a fintechek számára
2024.09.25

A Markel új FintechRisk+ biztosítási kötvényt indított, amely pénzügyi szolgáltatási és technológiai felelősségbiztosítást, igazgatói és tisztségviselői felelősségbiztosítást, lopás- és kibervédelmet kínál brit és nemzetközi fintech vállalkozások számára, 20 millió USD-ig terjedő limitekkel.

A kötvény kibővített üzletmenet-megszakítási fedezetet, valamint számos új kiberbővítést kínál, beleértv a kriptodrukkolást, a jutalomfedezet és a távközlési csalás fedezetét.

A FintechRisk+-t kötő brit biztosítottak korlátlan hozzáférést kapnak a Markel adó- és jogi tanácsadási szolgáltatásaihoz is, amelyek magukban foglalják az üzleti és munkaügyi kérdésekkel kapcsolatos segélyvonalat, a követelésbehajtási támogatást, a szerződésvizsgálatokat, valamint a támogatásokkal, finanszírozással és K+F adókedvezménnyel kapcsolatos tanácsadást. A biztosítottak a Markel eRisk Hub-on keresztül online kiberképzéshez és kiberkockázat-kezelési eszköztárhoz férhetnek hozzá, így hatékonyan kezelhetik kockázati kitettségüket.