TreviPay és Allianz Trade: Együttműködés a B2B fizetések új szintre emeléséért
2024.10.21

A TreviPay, a B2B fizetési és számlázási hálózat új fejezetet nyitott az Allianz Trade-del való együttműködés révén. Az Allianz Trade hitelbiztosítása mostantól integrálva van a TreviPay kereskedelmi hitel- és számlázási megoldásainak csomagjába, ezzel világszerte magasabb szintű kockázatkezelési és finanszírozási lehetőségeket kínálva a vállalkozások számára.

„Az innováció és az ügyfélközpontúság terén meglévő közös értékeink tették az Allianz Trade partnerséget számunkra evidens lépéssé. A hitelbiztosítás integrációja azt jelenti, hogy ügyfeleink magabiztosabban és rugalmasabban köthetnek üzleteket, elősegítve üzleti növekedésüket és az ügyfélhűség erősödését.” – mondta Brandon Spear, a TreviPay vezérigazgatója.

Ez a partnerség nagyban növeli a TreviPay rugalmasságát a finanszírozási megoldások terén, lehetővé téve, hogy az egyes ügyfelek sajátos kockázati igényeihez szabják a szolgáltatásokat. A vállalat ügyfelei így tovább tökéletesíthetik az rendeléstől a készpénzig (O2C) folyamatot, biztosítva, hogy a kereskedelmi hitelezés és számlázás ne csak automatizált, de pénzügyileg is biztonságos legyen. Az Allianz Trade pedig mostantól egy megbízható partnerrel ajánlhat fejlett A/R automatizálási technológiát azoknak a hitelbiztosítási ügyfeleknek, akik további fejlesztéseket keresnek.

Ezzel az együttműködéssel új szintet érünk el az üzleti fizetések világában. A kockázatkezelési szakértelmünk és a TreviPay technológiai innovációi együttesen biztosítják, hogy még több vállalkozást segíthessünk stratégiai céljaik elérésében, maximális biztonsággal és hatékonysággal.” – tette hozzá Francois Burtin, az Allianz Trade globális transzformációért felelős vezetője.

Ez az együttműködés nemcsak a B2B pénzügyek világát formálja át, de új távlatokat nyit az üzleti siker és a fenntartható növekedés felé vezető úton is.