Ardonagh befejezi a PSC felvásárlását
2024.10.24

Az Ardonagh csoport befejezte a PSC Insurance Group Limited felvásárlását.

Az akvizícióval a PSC ausztráliai és új-zélandi tevékenységei egyesülnek a Greg Mullins vezérigazgató által vezetett The Envest Groupmal, az Ardonagh platformjával a régióban.

Az egyesített egység Ausztrália egyik legnagyobb magántulajdonban lévő biztosítási forgalmazójává válik, amely évente 3,3 milliárd ausztrál dollárnyi GWP-t helyez el.

David Ross, a csoport vezérigazgatója elmondta: „A PSC sikerét az ügyfélközpontúság és a vállalkozói gondolkodás határozta meg. Szerencsések vagyunk, hogy ezek a szálak most már a regionális platformjainkat is átszövik, miközben globális brókercsoportunk összekapcsolhatósága révén továbbra is értéket teremtünk az ügyfelek számára. Az Ardonagh a PSC-vel együtt dinamikus kombinációt alkot, és örömmel üdvözöljük új kollégáinkat a mai napon.”

Az akvizíció részeként a PSC csoport alapítója és elnöke, Paul Dwyer csatlakozik a csoport felsővezetői csapatához. A befejezést követően 900 új munkatárs és több mint 40 kereskedelmi márka több mint 40 meghatalmazott képviselője csatlakozik a csoporthoz Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Hongkongban, Vietnamban, Új-Zélandon és a Bermudákon.