Úttörő AI megfelelőségi eszköz: a Shoosmiths és az Enzai partnersége új irányt mutat
2024.10.25

A jog és a technológia világában most valami igazán izgalmas történik: a Shoosmiths ügyvédi iroda és az Enzai, egy kormányzási, kockázati és megfelelőségi megoldásokat kínáló vállalat, közös erővel fejlesztették ki az AI Comply-t – egy olyan eszközt, amely a mesterséges intelligencia szabályozási megfelelésének biztosítására született.

A mesterséges intelligencia egyre mélyebb integrációjával az üzleti életbe, az AI-t használó vállalatoknak komoly kihívással kell szembenézniük: hogyan maradhatnak lépést a folyamatosan változó szabályozásokkal? Az AI Comply ezt a problémát célozza meg, és azonnal segítséget nyújt abban, hogy a vállalkozások könnyedén megfeleljenek a legújabb előírásoknak, és biztonsággal használják a technológiát.

AI megfelelőség, egyszerűbben, mint valaha

Az új eszköz a Shoosmiths EIGHT, az ügyvédi iroda innovatív szolgáltatási ága révén vált elérhetővé. Célja, hogy minden oldalról biztosítson támogatást: jogi iránymutatást, technológiai felügyeletet és operatív segítséget nyújt a vállalatok AI-megoldásainak ellenőrzéséhez és irányításához.

Tom Speller, a Shoosmiths EIGHT igazgatója így fogalmazott: „Az AI Comply az iparág két vezető szereplőjének összefogásából született, és tökéletesen tükrözi elkötelezettségünket az innovatív jogi megoldások iránt. Olyan platformot kínálunk, amely egyaránt segít a jogi és technológiai kihívások kezelésében, így a vállalkozások biztonságban és szabályszerűen használhatják AI rendszereiket."

Egyetlen platform, sokrétű támogatás

Ryan Donnelly, az Enzai vezérigazgatója szintén kiemelte a partnerség fontosságát: „Az AI Comply a jogi szakértelmet, az AI irányítást és a működési támogatást egyesíti egyetlen platformon. A Shoosmiths az ideális partner ebben a projektben, mivel mélyreható ismeretekkel rendelkezik az AI szabályozás terén, és pontosan érti, milyen kihívásokkal néznek szembe a vállalkozások.”

Az AI Comply lehetőséget ad arra, hogy a cégek ne csak kövessék a szabályokat, hanem versenyelőnyre is szert tegyenek azáltal, hogy magabiztosan navigálnak az AI-szabályozások gyorsan változó világában.