A Nirvana Insurance növeli kapacitását az MS Transverse együttműködéssel
2024.10.28

A Nirvana Insurance adat- és telematikai biztosítótársaság megállapodást kötött az MS Transverse Insurance Company-val, az MS&AD Insurance Group Holdings leányvállalatával, hogy növelje kapacitását, felgyorsítsa növekedési pályáját és lehetővé tegye a legjobb biztosítási megoldások nyújtását.

Az MS Transverse támogatásával és az MS&AD globális erőforrásaival a Nirvana kiterjesztheti ipari hatását. Mindkét cég hasonló hosszú távú elképzelésekkel és rendkívül stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik, ami biztosítja a szilárd partnerséget az elkövetkező évekre.


A partnerségen kívül a Nirvana bejelentette, hogy a viszontbiztosítási testület továbbra is támogatja és kapacitást biztosít.


Rushil Goel, a Nirvana Insurance vezérigazgatója (CEO) a következőket nyilatkozta: „Nagyon örülünk, hogy egyesíthetjük erőinket az MS Transverse vállalattal, amely nemcsak az ügyfeleink által igényelt pénzügyi erőt nyújtja, hanem a mi elképzelésünkhöz is igazodik, miszerint az adatok erejét a biztosítási tájkép megváltoztatására kell felhasználni. Ez a partnerség jelentős mérföldkövet jelent az utunkon, új utakat nyit az innováció előtt, és tovább szilárdítja vezető pozíciónkat a kereskedelmi kamionbiztosítások területén.”


Dave Paulsson, az MS Transverse Insurance vezérigazgatója hozzátette: „A Nirvana Insurance-val való partnerségünk stratégiai befektetést jelent az adatok kereskedelmi biztosítási felhasználásának jövőjébe. Lenyűgözött bennünket a Nirvana innovatív megközelítése, valamint a biztonság és az innováció iránti rendíthetetlen elkötelezettsége. Együtt új lehetőségeket fogunk felszabadítani és pozitív változásokat fogunk előidézni az iparágban.”