Óradíj alapú élet és baleset-biztosítást vezet be az NN
2018.08.04
Ki-be kapcsolható, óradíjalapú élet- és baleset-biztosítást vezetett be az NN Biztosító. Ez a szolgáltatás még nemzetközi viszonylatban is újdonságnak számít. A július 31-tõl applikáción keresztül elérhetõ biztosítás újítása, hogy csak akkor fizet az ügyfél, amikor valóban használja a szolgáltatást. Így jóval olcsóbban köthetnek biztosítást az aktív életet élõ felhasználók, akik mindössze néhány órára szeretnének biztosítási fedezetet. A felhasználó számára releváns biztosítási csomagot elég arra az idõszakra aktiválni, amikor ténylegesen szükség van rá, és fizetni is csak az aktív idõszakra kell mobil bankkártyás fizetéssel. Az ügyfelek szempontjából ennek a biztosításnak az egyik legnagyobb elõnye a gyors csatlakozás mellett a kedvezõ ár, egy óra díja ugyanis 79 forinttól 399 forintig terjedhet a biztosítási csomagtól függõen. (Aki általános védelmet akar, annak azonban aligha éri meg a szolgáltatás csaknem 60 ezer forintos havi díja.) „A protect.me biztosítással két fontos célt tûztünk ki magunk elé. Egyfelõl olyan digitális biztosítási szolgáltatást alakítottunk ki, amely megfelel a 21. század követelményeinek: gyors, kényelmes és igényre szabott megoldást nyújt ügyfeleinknek. Másfelõl a sportolás és az aktív élet támogatásával szeretnénk hozzájárulni az egészséges életmód és az életminõség javításához” – mondta Sztanó Imre, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója. A cég a fejlesztés során reprezentatív felmérést készített a hazai 18–59 éves internetezõk körében. A kutatásból kiderül, hogy a megkérdezettek több mint fele szokott sportolni, és tízbõl csaknem hat felnõttet ért már baleset szabadidõs tevékenység közben. A válaszadók 52 százaléka vonzónak találja a használatarányos biztosításidíjfizetést. Beágyazott cikkek: A megkérdezettek 52 százaléka választana használatalapú biztosítást

A felhasználó számára releváns biztosítási csomagot elég arra az idõszakra aktiválni, amikor ténylegesen szükség van rá, és fizetni is csak az aktív idõszakra kell mobil bankkártyás fizetéssel. Az ügyfelek szempontjából ennek a biztosításnak az egyik legnagyobb elõnye a gyors csatlakozás mellett a kedvezõ ár, egy óra díja ugyanis 79 forinttól 399 forintig terjedhet a biztosítási csomagtól függõen. (Aki általános védelmet akar, annak azonban aligha éri meg a szolgáltatás csaknem 60 ezer forintos havi díja.) „A protect.me biztosítással két fontos célt tûztünk ki magunk elé. Egyfelõl olyan digitális biztosítási szolgáltatást alakítottunk ki, amely megfelel a 21. század követelményeinek: gyors, kényelmes és igényre szabott megoldást nyújt ügyfeleinknek. Másfelõl a sportolás és az aktív élet támogatásával szeretnénk hozzájárulni az egészséges életmód és az életminõség javításához” – mondta Sztanó Imre, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója.
A cég a fejlesztés során reprezentatív felmérést készített a hazai 18–59 éves internetezõk körében. A kutatásból kiderül, hogy a megkérdezettek több mint fele szokott sportolni, és tízbõl csaknem hat felnõttet ért már baleset szabadidõs tevékenység közben. A válaszadók 52 százaléka vonzónak találja a használatarányos biztosításidíjfizetést.
Beágyazott cikkek:
A megkérdezettek 52 százaléka választana használatalapú biztosítást