Mától használt autót is kereshet a Netrisknél
2018.12.14
Használtautó-hirdetési platformmal bõvíti tevékenységi körét mától a Netrisk.hu. A legnagyobb hazai online biztosítási alkuszcég netriskauto.hu néven futó új használtautó-keresõ felületén a társaság autókereskedõ partnerei, valamint több mint egymillió regisztrált lakossági ügyfele egyaránt ingyenesen hirdethetnek, de a felület elérhetõ minden további külsõ érdeklõdõ számára is.

„Az új weboldallal elsõsorban milliós ügyfélkörünk számára kívánunk egy új szolgáltatást biztosítani – magyarázza Sebestyén László, a Netrisk.hu ügyvezetõ igazgatója. – Ennek érdekében minden autókereskedõ partnerünk 250, lakossági ügyfeleink pedig öt hirdetést tölthetnek fel ingyenesen a netriskauto.hu-ra, hirdetésenként 12 nagy felbontású képpel.”

Az új, már az indulás pillanatában is többezernyi hirdetést tartalmazó szolgáltatás az elsõ idõszakban a személyautó-hirdetésekre fókuszál, amelyekhez számos keresési és hirdetésmentési lehetõséget is nyújt. A mobiltelefonra is optimalizált felület egyedi sajátossága a Netrisk.hu alaptevékenységéhez kapcsolódik: a rendszer valamennyi hirdetett gépjármû vonatkozásában megmutatja az adott jármû kategóriájára vonatkozó átlagos kötelezõ biztosítási díjakat, melyeket a Netrisk.hu az elõzõ héten megkötött szerzõdések díjai alapján számol ki Az elõzetes, tájékoztató jellegû adat alapján a látogatók képet alkothatnak róla, hogy hozzávetõleg milyen kötelezõ biztosítási díjjal számolhatnak az adott autó megvásárlása esetén.

A Netrisk.hu 2001-ben az országban elsõként tette lehetõvé biztosítási ajánlatok áttekintését és megkötését az interneten. Összehasonlítási tevékenységét azóta számos más szegmensre is kiterjesztette: 2013 óta banki termékeknek, 2016 óta pedig távközlési szolgáltatók ajánlatainak összehasonlítására is lehetõséget teremtett. Most bevezetett használtautó-piaci szolgáltatásával jelenlegi mûködésének immár negyedik fontos pillérét építette ki.