Új vezetõ az Union Biztosítónál
2012.01.10
Az UNION Biztosító értékesítési igazgatósági tag pozícióját 2011. december 28-tól Takács Róbert tölti be. Felelõsségi körébe tartozik a vállalat teljes értékesítési területének felügyelete. Kinevezése elõtt a CIB Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezetõ igazgatójaként dolgozott.

A mezõgazdasági mérnök végzettségû szakember 1995-ben biztosítási brókerként kezdte a pályáját a Risikoservice Hungária Kft-nél, ahol a vállalati ügyfelek számára kialakított biztosítási programok koordinálásáért felelt.

1997-tõl a Marsh Kft-nél dolgozott értékesítési területen, 2003-tól a divízióigazgatói, egy évvel késõbb pedig a cég értékesítési vezetõi pozícióját töltötte be.

A nemzetközi tapasztalatok megszerzését követõen 2005-tõl a CIB Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezetõ igazgatói feladatait látta el, az értékesítési terület irányítása mellett termékfejlesztési folyamatokban is tevékenyen részt vett. 2011 szeptemberétõl a Vienna Insurance Group magyarországi leányvállalataihoz csatlakozott.

Szakmai pályafutása során tevékenységének fókuszában az értékesítési területek összehangolása, speciális értékesítési stratégiák kialakítása, bankbiztosítási tevékenység állt, valamint márka és hûségprogramok tervezésében és kivitelezésében is részt vett.