Végleg távozik a CIG Pannónia egykori vezére
2012.06.01
Végleg elbúcsúzik a CIG Pannónia Biztosítótól Gaál Csaba korábbi vezérigazgató - értesült a Napi Gazdaság. Az életbiztosító tõzsdei részvényárfolyama csütörtökön újabb történelmi mélypontjára, 264 forintra esett.

A biztosító április 18-án jelentette be, hogy a vezérigazgatói posztot 2010 januárjától betöltõ szakember − több mint egy hónapos alkotói szabadság után − távozott a biztosító élérõl, helyét a CIG Pannónia EMABIT nem életbiztosító vezetõje, Csurgó Ottó vette át, aki így mindkét biztosítót elsõ számú vezetõként irányítja.

Az áprilisi bejelentés szerint Gaál Csaba az év végéig vezetõ aktuáriusként még a CIG csapatát erõsítette volna, ám a piacon már akkor nyilvánvaló volt, hogy ez a megoldás csak átmeneti lehet. A Napi hírei szerint a CIG új vezetõ aktuáriusát a biztosító saját szakemberei közül nevezik ki.

Az életbiztosító tõzsdei részvényárfolyama csütörtökön újabb történelmi mélypontjára, 264 forintra esett. E tõzsdei teljesítmény összefüggésben állhat azzal, hogy gyenge elsõ negyedéves teljesítményrõl számolt be a biztosító legutóbbi gyorsjelentésében.