Vezetõképzõ programot indít a Generali - egzisztenciát is teremthetnek a jelöltek!
2012.08.22
Értékesítési vezetõképzõ programot indít a Generali idén õsszel, a képzésre a már meglévõ tanácsadói mellett megfelelõ értékesítési gyakorlattal rendelkezõ külsõ jelölteket is vár a társaság. Az egyéves program lényege, hogy az elméleti oktatás mellett vezetõi mentorálás mellett „élesben” is kipróbálhatják magukat a jövõ vezetõi, vagyis a képzéssel párhuzamosan egzisztenciát is teremthetnek maguknak. A legsikeresebbek a Generalinál fiók- vagy ügynökségvezetõi állást is kaphatnak. A programra szeptember 30-ig lehet jelentkezni.

Kiemelten tehetséges és vezetõi potenciállal rendelkezõ biztosítási tanácsadók, illetve értékesítési tapasztalattal rendelkezõ jelöltek számára hirdetett vezetõképzõ programot a Generali Biztosító. A képzés célja, hogy felkészítse a jelölteket egy ügynökség- illetve fiókvezetõi pozíció betöltésére a vállalatnál, melyre akár egy év elteltével lehetõségük is nyílhat, amennyiben sikeresen teljesítik a programot, és rendelkeznek a szükséges kompetenciákkal és tudással. A tréning résztvevõi az értékesítési, vezetési ismeretek, mentoráláshoz és toborzáshoz szükséges vezetõi eszköztár elsajátítása mellett egyéni igényeiknek megfelelõ képzési elemeket is választhatnak. Az októberben induló programra szeptember 30-ig lehet jelentkezni.

A karrierfejlesztési program során a jelöltek a gyakorlatban is folyamatosan tesztelhetik új ismereteiket. Ehhez a legmodernebb eszközöket és környezetet biztosítja a Generali. A vállalat a közelmúltban egy generációs nyitás elnevezésû programot hirdetett, melynek keretében korszerûsíti számítógépparkját, okostelefonokat és táblagépeket szerez be, fejleszti a tanácsadói honlapot, elektronikus aláírást vezet be, és további online megoldásokkal könnyíti a munkaszervezést. A biztosító célja, hogy a modern technika mellett a vállalati kultúrát is áthassa a generációs nyitás gondolata, amellett, hogy a vállalat már elõre gondoskodik az utánpótlás-nevelésrõl.

„Úgy tapasztaltuk, hogy az utóbbi idõben beszûkültek az elõmeneteli, karrierépítési lehetõségek a munkaerõ-piacon. A programmal a rátermett, szorgalmas munkatársainknak, illetve még a cégnél nem dolgozó tehetséges szakembereknek szeretnénk biztosítani, hogy kitartó munkával bizonyíthassanak, és akár rövid idõn belül vezetõi pozícióba kerülhessenek. Bízunk benne, hogy a szigorú követelmények mentén zajló, alapos felkészítés eredményeként új vezetõink igazodnak majd az új generáció igényeihez és ezzel ügyfeleink elégedettségét is növelik majd” – nyilatkozta Bába-Szabó Magda, a Generali Biztosító Emberi Erõforrás és Kommunikációs igazgatója.

A Generali Hálózati Vezetõi programról bõvebb információ itt olvasható.