Elindult az Elsõ Magyar Kárrendezõ részvénytársaság
2013.07.17
Legfrissebb 2013. évi baleseti statisztikák alapján 2013 elsõ félévében 6650 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, mely során 284 személy vesztette életét. Munkahelyi baleseteknél is hasonló a helyzet, s akkor még nem beszéltünk az egyéb személyi sérüléssel járó balesetekrõl.

Az Elsõ Magyar Kárrendezõ részvénytársaság napokban indította el országos lefedettséget biztosítva személyi sérültek részére kialakított kárrendezési és érdekvédelmi tevékenységét. Az érdekvédelem mellet legalább annyira fontos, hogy a károsultak tisztában legyenek jogaikkal, lehetõségeikkel, és ne csak az ingó és ingatlanvagyonukban keletkezett károkra fókuszáljanak.

Az Elsõ Magyar Kárrendezõ részvénytársaság valamennyi személyi sérüléses baleseti területre kiterjedõen végzi tevékenységét, munkaügyi, biztosítási, kárrendezési, orvosi, és jogi háttere megteremti a személyi sérültek jogérvényesítésének valamennyi lehetõségét. Cégünk nem csak a friss sérülteknek kíván segítséget nyújtani, hanem a törvények biztosította több éves elévülési idõ figyelembevételével a korábbi személyi sérültek számára is biztosítja szolgáltatásait.

A társ a bajban nem csak egy jó hangzó szlogen, hiszen cégünknél a segítség túlmutat jogi segítségnyújtáson. Szükség esetén díjmentesen biztosított szakpszichológus segít túllépni a baleset és következményei okozta stresszen. Felmerülõ igény esetén orvosszakértõ, biztosítási szaktanácsadó, mûszaki szakértõ, de akár baleseti helyszínelõ szakember is segít kellõen alátámasztani a kárigényt, mindezt elõzetes költségek nélkül, díjmentesen.

Segítjük az arra rászorulókat partnereinken keresztül is felépülésükben. Ügyfeleink szerzõdött partnereinknél engedményesen vásárolhatnak rehabilitációs eszközöket, kedvezményes áron juthatnak otthoni ápoláshoz.

Részvénytársaságunk fontosnak tartja a prevenciót, s éppen ezért minden baleset megelõzéssel kapcsolatos kezdeményezéshez örömmel csatlakozik.