Egyedülálló mobilapplikáció a biztosítási piacon
2013.09.12
A SIGNAL Biztosító elkészítette a MySIGNAL okostelefonos alkalmazás legújabb verzióját, amely több kényelmi funkcióval és hasznos újdonságokkal egészült ki. A portfólió hozamelemzõ funkció a MySIGNAL 2.0. applikációt egyedülállóvá teszi a biztosítási piacon.

A legfrissebb statisztikák szerint a világon idén elõször értékesítettek több okostelefont, mint hagyományos mobileszközt. Magyarországon ugyan késleltetett ütemben, de ugyanez a tendencia valósul meg. Az okostelefon-tulajdonosok - leginkább a fiatalok és magasan kvalifikált emberek - kihasználják telefonjuk lehetõségeit, rendszeresen interneteznek és különbözõ applikációkat is letöltenek.

A SIGNAL Biztosító Zrt. erre a rétegre alapozva fejlesztette ki tavaly MySIGNAL elnevezésû alkalmazását, melynek most már a továbbfejlesztett verziója is elérhetõ iOS-re és android-os telefonra egyaránt.

Az applikáció egyik újdonsága a korábbi verzióhoz képest az az egyszerûsített nyugdíj-kalkulátor, mely segítségével az életkor és a jelenlegi kereset alapján kiszámolja, hogy hozzávetõleg mekkora nyugdíjra számíthat a késõbbiekben a felhasználó.

További újdonság egy videófilm az iTrend befektetési stratégiáról, mely társaságunk egyik legsikeresebb szolgáltatása. Lényege, hogy naponta ellenõrizzük az ügyfél által választott befektetési alapok teljesítményét és amennyiben egy negatív trend szükségessé teszi, a befektetett pénz automatikusan áthelyezésre kerül egy úgynevezett menekülõ alapba. Pozitív trend esetén a rendszer visszahelyezi a pénzt a választott alapba. Az ügyfelek nagyon kedvelik ezt a kényelmi-biztonsági megoldást. A SIGNAL ezt a szolgáltatást, a hozzá kapcsolódó tranzakciókkal együtt díjmentesen bocsátja ügyfelei rendelkezésére.

Az új verzió legnagyobb innovációja, hogy már az egyes portfoliók hozamának elemzésére is képes, és az eredmények strukturált formában, PDF formátumban is hozzáférhetõk.

Célunk az új verzióval a szélesebb információs szolgáltatás nyújtásán felül az élmény generálása is. Társaság gyors és praktikus segítséget szándékozik adni ügyfelei számára, és megkönnyítve ezzel partnereink munkáját is, belátva és alkalmazkodva ahhoz a tényhez, hogy a magyar ügyfelek általában csak nagyon kevés idõt fordítanak pénzügyeikre.