Ezt ajánlja a piacvezetõ kötelezõ gépjármû-felelõsségbiztosító
2013.11.06
Kedvezõ díjak és minõségi szolgáltatások jellemzik az Allianz Hungária Zrt. 2014. január 1-jétõl érvényes gépjármû-felelõsségbiztosítási ajánlatait. Az új díjak mindössze néhány másodperc alatt megtekinthetõk a biztosító megújult honlapján, és a szerzõdés is azonnal megköthetõ az Allianz GyorsTarifálójával. A GFB mellett a megújult casco és lakásbiztosítási termékpaletta biztosítja az ügyfelek számára választható teljes körû védelmet.

Az Allianz Hungária Zrt. a piac legmeghatározóbb szereplõjeként kínál kimagaslóan kedvezõ kötelezõ gépjármû-felelõsségbiztosítási (GFB) díjakat 2014-ben. Az alapítása óta piacvezetõ gépjármû-biztosító a 2014. január 1-jétõl alkalmazandó kedvezõ árú GFB tarifáját az Allianztól megszokott magas minõségû feltételekkel és szolgáltatásokkal kínálja meglévõ és leendõ új ügyfeleinek, megõrizve a legjobb ár-érték arányt a piacon.

Az általános piaci árnövekedés ellenére az Allianz több szegmensben sem emelte GFB díjait, sõt a Budapesten és a Pest megyei településeken élõket kiemelten jó ajánlatokkal várja a kampány idõszakban. A személygépjármû üzembentartók már akár 6.000 Ft éves GFB díjon köthetnek új szerzõdést az Allianznál. Az újonnan bevezetett GFB-Lakás együttkötési kedvezmény azon új GFB szerzõdõknek nyújt 10 százalékos kedvezményt, akik már rendelkeznek Allianz lakásbiztosítással, vagy a gépjármû-felelõsségbiztosítással egyidejûleg kötnek újat. Az Allianz a már meglévõ GFB szerzõdéssel rendelkezõ ügyfeleit is megjutalmazza, kedvezményt ad a GFB mellé újonnan választott lakásbiztosítás díjából. A társaság 10 százalékos Autócsere kedvezményben részesíti mindazon hûséges ügyfeleit, akik a régi eladását követõ 1 éven belül az új autójukra is az Allianz GFB-jét választották.

Továbbra is jól járnak azok, akik az elektronikus terméket, az e-GFB-t választják, amelyet 2014-ben – díjfizetési módtól és gyakoriságtól függõen eltérõ mértékû – kedvezménnyel jutalmaz a biztosító. Az e-GFB éves bankkártyás díjfizetése esetén 1800.- Forint, a többi e-GFB-nél választható díjfizetésre pedig 1200.- Forint kedvezmény jár. „Tapasztalataink alátámasztják az elektronikus termékek létjogosultságát, hiszen évrõl-évre egyre több ügyfél választja és használja az online szolgáltatásokat, és várakozásaink szerint a jövõben még tovább emelkedik az online ügyintézést elõnyben részesítõk száma. A statisztikák szerint az elmúlt években jelentõsen csökkent a havi, illetve negyedéves díjfizetési gyakoriságot választók száma is, ma már az ügyfelek 35 százaléka éves fizetési gyakorisággal rendezi díját. A csekkes díjfizetési módot választók aránya pedig 14 százalékkal csökkent az elmúlt öt évben” – mondta Horváth Andrea, az Allianz Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese.

Folytatva a digitalizáció irányába tett lépéseit, az Allianz továbbra is oly módon fejleszti termékeit és szolgáltatásait, hogy azok még inkább ügyfelei kényelmét szolgálják. A Díjnet Zrt-vel való együttmûködésnek köszönhetõen már a biztosító ügyfelei is választhatják a dijnet.hu kényelmes, biztonságos és ingyenes online számlafizetését díjaik rendezésére, ezzel számûzve a nyomtatott számlákat és csekkekkel járó sorban állást a mindennapjaikból. Az egyszerûség és kényelem jegyében jelent meg idén újdonságként az Allianz weboldalán elérhetõ Allianz GyorsTarifáló, amellyel mindössze három adat – rendszám, bonus-malus besorolás és születési dátum – megadásával néhány másodperc alatt kiszámítható az Allianz-nál elérhetõ legkedvezõbb GFB-díj. Az Allianz meglévõ ügyfelei már mobilalkalmazáson keresztül is tájékozódhatnak a 2014-ben kezdõdõ biztosítási idõszakuk díjáról.

Az Allianznál az autók teljes körû védelme is kedvezõ áron elérhetõ. Az új Allianz Casco Light megszokott magas színvonalon nyújt megoldást azok számára, akiknél az ár a meghatározó szempont, mégis biztonságban akarják tudni autójukat lopás, törés és elemi károk esetén. „Tapasztalataink azt mutatják, hogy az öregedõ autóállomány jelentõsen csökkenti a casco kötési hajlandóságot. Az olcsóbb, idõsebb autó javítása, esetleges pótlása biztosítás hiányában jelentõsen megterheli egy család pénztárcáját, munkaeszközként a jármû átmeneti hiánya pedig a család megélhetését is veszélyeztetheti. Hasonló élethelyzetek elkerülésére nyújt megoldást az Allianz Casco Light biztosítás” – magyarázta Horváth Andrea.

Az Allianz Hungária 2013 elsõ félévében elért 25,25 százalékos piaci részesedést kitevõ 12,3 milliárd forintos díjbevételével, több mint két évtizede Magyarország vezetõ kötelezõ gépjármû-felelõsségbiztosítója a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) adatai szerint.

„Az Allianz továbbra is az ügyfelei igényeit tartja szem elõtt, és nem enged a minõségbõl. Célunk a felelõs díjképzés oly módon, hogy fizetõképességünk megtartásával biztosítani tudjuk ügyfeleink védelmét változatlanul magas szolgáltatási színvonalon. A 2014-es gépjármû-felelõsségbiztosítási kampányban az új ügyfelek elérése mellett meglévõ ügyfeleink megtartása a cél, az innovatív megoldások folyamatos fejlesztésével” – foglalta össze Horváth Andrea.