Karácsonyi ajándékgyűjtés a KÖBE-vel a rászoruló gyermekeknek!
2013.11.28
Az ünnepi időszak közeledtével a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület – a lakosság és munkatársai bevonásával – ajándékgyűjtést szervez a Váci Lakásotthon állami gondozásban élő gyermekei részére.

A biztosító tavaly a Hűvösvölgyi Gyermekotthon kis lakói részére gyűjtött össze az ügyfelek és a dolgozók összefogásával több száz kisebb-nagyobb ajándékot, s idén egy újabb otthon lakóinak Karácsonyát szeretné szebbé tenni. A szervezők 2013. december 18-ig várják a KÖBE Központi Ügyfélszolgálatára (1108 Bp. Venyige u. 3.) azon cipős dobozba csomagolt játékokat és mesekönyveket, amelyeket tulajdonosai már nem használnak, de mások számára még értékes ajándék lehetne. Az ajándékozókat kérik, hogy a dobozokra írják rá előzetesen, kb. hány éves kisfiú/kislány részére szánják a játékot, s így az biztosan a megfelelő helyre fog kerülni.

Az összegyűlt karácsonyi meglepetéseket a KÖBE december 19-én adja át egy évre szóló csoportos személybiztosítással együtt a Váci Lakásotthon lakói részére – egy kis segítséget nyújtva a gyermekek ünnepi megajándékozásához.