Háromszoros MagyarBrands díjas KöBE
2014.06.06
A magyar tulajdonú egyesületi vagyonbiztosító immáron harmadszor vehette át a MagyarBrands elismerést, amelyet a Fõvárosi Állat- és Növénykertben negyedik alkalommal adtak át a legkiválóbb hazai márkáknak. A MagyarBrands olyan márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselõi lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minõséget tanúsítják.

E gondolat jegyében, a KöBE többszörös Magyar Brandként fontosnak tartja, hogy magas színvonalú és teljes körû biztosítási szolgáltatásai mellett a társadalmi felelõsségvállalás terén is maradandót hozzon létre. A díj átvételekor Baranyai Eszter, a KöBE kommunikációs vezetõje elmondta, hogy – kezdeti „autós biztosítóként” – CSR tevékenységükben kiemelten kezelik a közlekedésbiztonság kérdéskörét – kicsik és nagyok közt egyaránt. „Egyedülálló kezdeményezésünk az ügyfelek részére díjkedvezményt biztosító, KRESZ ismereteket fejlesztõ Tudatos Vezetõk Klubja, és a közlekedési balesetben életüket vesztett tagtársak családtagjainak megsegítésére létrehozott Szent Kristóf Alapítvány is. A KöBE által 4 éve mûködtetett alapítvány átlagosan fél millió forinttal támogatja a rászoruló családokat, amellyel célja, hogy - az egyesületi szolidaritás, a tagságról való gondoskodás jegyében – a biztosító akkor is az ügyfelek és családjaik segítségére lehessen, amikor arra egy sajnálatos eseményt követõen a legnagyobb szükség van.”

A KöBE emellett rendszeresen a legkisebb korosztályt is igyekszik elérni közlekedésbiztonsági kampányaival. E téren legújabb programjuk egy hátrányos helyzetû kisiskolásoknak szervezett nyári közlekedésbiztonsági nap, aminek keretében a – Kresz suli támogatásával – a biztosító szakemberei játékos feladatokkal fejlesztik a kicsik közlekedési ismereteit.