Két kategóriában is a Generali a legjobb hazai biztosító
2014.09.25
A Generali Biztosító gépjármû-biztosítási kategóriában idén nyolcadik alkalommal végzett az elsõ helyen az FBAMSZ Szolgáltatásminõségi Versenyén. A vállalati vagyonbiztosítási szolgáltatások terén szintén a legjobbnak bizonyult a társaság, míg a lakossági vagyon- és a személybiztosítási kategóriában a második helyezést érte el.

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) minden évben a Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás nyitónapján rendezett gálaesten díjazza a biztosítókat a független alkuszok véleménye alapján. Ezúttal is négy kategóriában ítélték oda a szolgáltatások minõségéért járó elismeréseket. Idén a gépjármû-biztosítások mellett a vállalati vagyonbiztosításban is a Generali Biztosítót választották legjobbnak az FBAMSZ tagjai. A személybiztosítások illetve a lakossági vagyonbiztosítások terén a második helyen végzett a Generali, így a négy kategóriát összesítve is a legjobbnak tekinthetõ a társaság a mostani verseny eredménye alapján.

„Küldetésünknek tekintjük, hogy elsõszámú választás legyünk ügyfeleink és partnereink számára is. Munkánk sikeréhez nagyban hozzájárul a szakma pozitív visszajelzése, az, hogy a független biztosítási alkuszok számára idén két kategóriában is elsõk vagyunk” – mondta Ilics László, a Generali Biztosító vezérigazgató-helyettese.

Szolgáltatásminõségi Verseny

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége minden évben a tagjai által kitöltött kérdõívekre támaszkodva adja át a díjakat a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó biztosítótársaságoknak. A szövetség tagjai alkusz-szemmel értékelik a biztosítók munkáját, elsõsorban a megbízhatóság, a pontosság, a szerzõdéskötés és a kárrendezés gyorsasága, valamint a termékválaszték alapján. A Szolgáltatásminõségi Versenyen kiemelt szerep jut a területi egységek szolgáltatásainak, valamint az alkuszi összekötõknek nyújtott szakmai támogatás minõségének is.

A Generali Biztosító a verseny fennállása óta minden évben a díjazottak között szerepel.