Két kategóriában is terméknagydíjas a Generali Biztosító
2018.05.26
A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének tagjai idén is értékelték a biztosítótársaságok tevékenységét. Az idén alapított "MABIASZ Magyar Biztosítási Terméknagydíj"-jal az adott kategóriában a független biztosítási alkuszok által legjobbnak ítélt biztosítói termékeket méltatta a szövetség. A Generali Biztosító két arany- és két ezüstérmes elismerésben részesült.

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége (MABIASZ) tagsága az egyes kategóriákban a szolgáltatási ár/érték arány, az adott társaság kárrendezési minõsége, illetve ügyviteli folyamatai alapján értékeli a termékeket. 

A Generali Biztosítót a casco, valamint a kisvállalkozói vagyon- és felelõsségbiztosítás kategóriában a legjobbnak ítélték a szövetség tagjai, míg a lakásbiztosítások és a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítások terén ezüst minõsítést ért el a társaság. A Generali Biztosító Felügyelõ bizottságának elnökét, Dr .Pálvölgyi Mátyást Életmûdíjjal tüntette ki a szövetség, elismerésül a biztosítási szakma érdekében végzett kimagasló munkájáért.

- Kimagasló szakmaiság, teljes körû ügyfél- és partnerkiszolgálás, kiemelkedõ partneri együttmûködés: hiszem, hogy ezek a tényezõk játszottak kulcsszerepet idén is a vállalatunknak szóló elismerésekben. Továbbá az a szemlélet, hogy nemcsak a jelen piaci helyzetekre fókuszálunk, hanem a jövõ lehetõségeit is folyamatosan kutatjuk, alkusz partnereinkkel együtt gondolkodva olyan megoldásokon, amelyek az ügyfelek magas szintû kiszolgálásán túl a fenntartható üzleti fejlõdést is biztosítják – mondta el a díj kapcsán Ilics László, a Generali Biztosító biztosítási üzletmenetért felelõs vezérigazgató-helyettese.