Idén is a Groupama Garancia biztosítja a gyermekeket
2015.04.20
2015-ben is a Groupama Garancia Biztosító nyerte el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítási pályázatát.

A Magyar Állam képviseletében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium egy naptári évre, azaz 2015. január 1-tõl 2015. december 31-ig szerzõdést kötött a Groupama Garancia Biztosító Zrt.-vel. A szerzõdés értelmében az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításról szóló kormányrendeletnek megfelelõen a biztosított korosztályba tartozó személyek három éves koruktól tizennyolcadik életévük betöltésének napjáig államilag finanszírozott balesetbiztosítási védelemben részesülnek.

Mikor és mekkora biztosítási összeget fizet a biztosító?

A Groupama Garancia Biztosító a biztosítási esemény bekövetkezésekor az alábbiakban meghatározott mértékû szolgáltatást teljesíti a kedvezményezettek részére.



A szolgáltatás igénybevételéhez elsõ lépésként ki kell tölteni a 3274 számú Szolgáltatási Igénybejelentõ nyomtatványt, mely beszerezhetõ a Groupama Garancia Biztosító ügyfélszolgálatain vagy letölthetõ online, a Groupama Garancia Biztosító weboldaláról.

A kitöltött Szolgáltatási Igénybejelentõ nyomtatványt a szükséges orvosi dokumentumokkal együtt el kell juttatni a Groupama Garancia Biztosító számára.

A dokumentumokat a bejelentõ elküldheti

  • faxon (+36 1 462 3817-es számon),
  • postai úton (Groupama Garancia Biztosító Zrt. 1380 Budapest Pf.:1049) vagy
  • személyesen is leadhatja a Groupama Garancia Biztosító bármelyik ügyfélszolgálatán.

A biztosítási feltételekrõl, a szolgáltatásokról és a szolgáltatási igény bejelentésének lehetõségeirõl bõvebb információ kérhetõ a 24 órán át helyi tarifával hívható gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás információs telefonszámon: +36 40 444 044.

További információ érhetõ el a Groupama Garancia Biztosító honlapján.