Start-up "garázst" hoz létre az Aviva
2015.06.23
Az Aviva biztosító bejelentette, hogy egy tech hub-ot hoz létre a londoni Shoreditch negyedben, hogy segítse a közvetítõkkel és ügyfelekkel folytatott kommunikációt. A projekt célja, hogy arra ösztönözze a tech start-upokat, hogy dolgozzanak biztosítási témájú projekteken.

Az Aviva stratégiai célkitûzése, hogy fejlett digitális megoldásokat nyújtson ügyfelei számára, akik egyre inkább online, illetve mobilon szeretnék intézni ügyeiket. Éppen ezért hoznak létre egy „tech garázst” London tech-központjában, Shoreditchben.

A területen a biztosító mûszaki, kreatív és értékesítési szakemberei dolgoznak együtt, külsõ szakértõk együttmûködésével, hogy kifejlesszenek, teszteljenek új, digitális termékeket az ügyfelek számára. Az épület kialakításával is új, különbözõ munkastílust szeretnének támogatni a hagyományos biztosítói irodákhoz képest, ezzel is ösztönözve a friss gondolatokat – fogalmaz az Aviva.

A biztosítótársaság jelenleg a kiszemelt épület felújításán dolgozik, amely várhatóan néhány hónapon belül átadásra is kerül.