Több mint 12 ezer Uniqa ügyfél kap a napokban értesítést
2015.07.15
Az UNIQA Biztosító 16 évvel ezelõtt hirdette meg hûségprogramját, a MultiPartner rendszert. A több szerzõdéssel rendelkezõ ügyfeleket díjazó szisztéma a mai napig egyedülálló; évente akár 20 ezer forint készpénzt is visszakaphatnak az ügyfelek a befizetett biztosítási díjukból.

A MultiPartner hûségprogram tagjainak száma meghaladja a 22 ezret. Mindannyian több, különbözõ ágazathoz tartozó biztosítással rendelkeznek az UNIQA-nál, nem ritka a négy-öt szerzõdés sem. Közülük azok kaphatnak díjvisszatérítést, akik megfelelnek a feltételeknek, elsõsorban annak, hogy az elmúlt évben nem volt káreseményük és háromnál több alkalommal késedelmes díjfizetésük. Idén a MultiPartnerek több mint fele, tizenkétezer-ötszáz ügyfél vált jogosulttá, akik összesen több mint 63 millió forint bónuszban részesültek.

A hûségprogram elõnyei

A MultiPartnerek a díjvisszatérítés mellett más elõnyeit is élvezhetik a programnak. 10 százalék kedvezménnyel köthetnek utasbiztosítást az UNIQA irodáiban, és igénybe vehetik a VitalClub szolgáltatásait. Ennek révén az egészséges életmódhoz kötõdõ programok mellett országszerte számos fitnesz és wellness együttmûködõ partnernél részesülnek kedvezményben. Jelentõs a gépjármû biztosítottak aránya, számukra fontos, hogy kár esetén mindösszesen három bónusz-osztállyal lép vissza a casco szerzõdésük.

Vállalkozásoknak: BusinessPartner

A vállalkozásoknak szól a BusinessPartner rendszer. Egyéni vállalkozók, gazdálkodó szervezetek és cégek léphetnek be. A többségében kis-és középvállalkozásokból álló ügyfélkör kármentesség esetén ugyancsak készpénz visszatérítésre jogosult, esetükben a limit évi 50 ezer forint.

„MultiPartnereink száma évek óta stabilan 20 ezer felett van, és a kármentességi kifizetések összértéke rendre eléri a 63-65 millió forintot. Közös érdekünk a károk elkerülése, de felelõs biztosítóként akkor is ügyfeleink mellett állunk, ha akár egy a közelmúltban történt nagy viharhoz hasonlóan jelentõs káruk keletkezik.” –mondta Othmar Michl, az UNIQA Biztosító vezérigazgatója.