Speciális biztosítást köthetnek a polgárõrök
2016.05.09
Speciális biztosítást köthetnek mostantól az Aegonnál a polgárõrök, ami a munkavégzés közbeni esetleges balesetekre nyújt védelmet. Ezzel köszönti az Aegon Magyarország a 25 éves Polgárõr Szövetséget.

A polgárõrséggel kapcsolatban általában arról szólnak a hírek, hogy polgárõrök hol és hogyan segítettek bajba jutott embereken, legyen szó akár árvízvédelemrõl, akár közlekedési balesetrõl, de akár egy sportrendezvény vagy falunap biztosításáról. Arról viszont kevés szó esik, a polgárõrök milyen veszélyeket, kockázatokat vállalnak a munkavégzés közben. 

Az Aegon Magyarország már 10 éve partnere a polgárõrségnek, amely idén ünnepli 25 éves jubileumát. A kettõs kerek évforduló kapcsán ezért az Aegon egy különleges ajándékkal készült: májustól elérhetõ a polgárõrök számára a munkavégzésükre kialakított biztosítás. A biztosítás az igazoltan szolgálatban lévõ polgárõrökre vonatkozik, a szolgálat idejére. Nemcsak a munkavégzés közbeni balesetbõl fakadó sérülésekre, de az esetleges kórházi ellátásra, és a táppénz idejére is segítséget jelent a biztosítási összeg.