Új vezérigazgató-helyettes a CIG Pannónia Életbiztosítónál
2011.10.21
A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. igazgatósága határozatban döntött a mûködési hatékonysága további erõsítése érdekében új operációs vezérigazgató-helyettes kinevezésérõl – tájékoztatott a társaság.

A társaság a vállalatcsoporton belüli mûködési szinergiák minél hatékonyabb kihasználása érdekében közös felügyelet alá helyezte a társaság és az általános biztosító leányvállalatának operációs tevékenységét, amely feladat ellátásával Birkás Balázs operációs vezérigazgató-helyettest bízta meg.

Birkás Balázs tanulmányai elvégzését követõen karrierjét 1994-ben üzletkötõként kezdte meg az OTP-Garancia Biztosító Zrt-nél, majd megyei igazgatói és szolgáltatási vezérigazgató-helyettesi pozíciót töltött be egészen 2010-ig. Az utóbbi pozíciójában élet- és nem életbiztosítást egyaránt mûvelõ biztosító társaság országos lefedettséggel rendelkezõ operációs központját felépítette, és 5 éven át sikeresen vezette. A cégcsoporthoz, a CIG Pannónia Elsõ Magyar Általános Biztosító Zrt-hez adminisztratív és kárrendezési vezérigazgató-helyettesként csatlakozott.