Az Uniqa az idei Téli Speciális Olimpiai Világjátékok szponzora és biztosító partnere
2017.01.26
Az integráció és a remény ünnepe. – A sport segít az értelmi fogyatékossággal élõknek abban, hogy teljes életet élhessenek, örömre leljenek és kibontakoztassák a bennük rejlõ lehetõségeket. Az UNIQA ezért büszke arra, hogy a 2017. március 18. és 25. között Ausztriában megrendezendõ Téli Speciális Olimpiai Világjátékok szponzora és biztosító partnere lehet. Az UNIQA 18 olyan országban tevékenykedik, amely sportolókat küld a Téli Speciális Olimpiai Világjátékokra - áll a biztosító közleményében.

„Szívdobbanást a világnak”

„Heartbeat for the world” – hangzik a 2017-es Téli Speciális Olimpiai Világjátékok mottója. 107 országból több mint 2700 értelmi fogyatékossággal élõ sportoló utazik márciusban Stájerországba, hogy részt vehessen az év egyik legnagyobb sporteseményén. Ausztria 24 esztendõ elteltével, 1993 után elõször rendezhet újra Téli Világjátékokat. A versenyzõk 9 különbözõ sportágban mérik össze tehetségüket, melyekbõl a magyar delegáció mûkorcsolya, gyorskorcsolya, padlóhoki, hófutás és alpesi sí versenyszámokban lesz érdekelt.

A „Remény lángja” március 18-án Schladmingban, a Planai Stadionban lobban fel. Az esemény fõvédnöke Arnold Schwarzenegger, aki személyesen is tiszteletét teszi a rendezvényen.

Népszerûsítsük együtt a Speciális Olimpiát, és nyerjünk együtt a magyar csapatnak akár 5000 eurót!

Az UNIQA az esemény biztosítópartnereként 10 000 eurót ajánl fel a versenyzõknek. Az összeget három ország között osztják fel, mégpedig a Világjátékokhoz kapcsolódó közösségi játék helyezései alapján. A legtöbb támogatót megmozgató országok Speciális Olimpiai Szervezete 5000, 3000, illetve 2000 eurós támogatásban részesül. 

Hogyan segíthet Ön is a magyar csapatnak? A make2017better.com/hu fotószerkesztõ felület használatával készítsen képet a Speciális Olimpia két kabalafigurája, Lara és Luis társaságában. Az elkészült fotót ossza meg az UNIQA Biztosító Facebook oldalán, vagy tegye közzé saját Instagram oldalán a #Make2017Better hashtaggel. Barátait is buzdítsa részvételre! Így növelhetjük annak az esélyét, hogy a magyar csapat részesüljön az extra 5000 eurós támogatásban.