Az év befektetési sztorija
2017.03.14
Idén is díjazta a hazai tõkepiac legjobb teljesítményeit a Budapesti Értéktõzsde (BÉT). A közel húsz éves múltra visszatekintõ “BÉT Legek” díjátadóján a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. „Az év részvénypiaci befektetési sztorija” kategória díját vette át a Tõzsdei Tanácsadó Testület tagjai közül választott szakmai zsûri döntése alapján.

A BÉT Legek díjátadón 2016-ban összesen 10 kategóriában osztottak ki díjat, amelyek többségét számszerûsíthetõ tényezõk, mutatók alapján ítélte oda a tõkepiaci szakemberekbõl álló zsûri. A kvantitatív módszertan alapján felállított rangsorban a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. a tavalyi évben elért közel 50%-os árfolyam növekedése alapján lett a kategória legjobbja.

„Nagy megtiszteltetést jelent számunkra a rangos díj, hiszen azt jelzi, hogy immár fokozódó érdeklõdés mutatkozik a befektetõk részérõl is Társaságunk iránt. A CIG Pannónia menedzsmentje a 2014-es stratégiaváltásakor három célt fogalmazott meg: nyereséges mûködés, az értékesítés átalakítása és a meghatározott réspiacokon történõ erõs jelenlét. A megújult üzleti stratégia, a magas színvonalú szakértõi gárda révén a cég mûködése nyereségessé vált, cégcsoport szinten is szép eredményeket értünk el mind 2015-ben, mind pedig a tavalyi évben. Úgy gondoljuk, mindez nemcsak ügyfeleink, hanem részvényeseink számára is nagy érték, hiszen azt igazolja, hogy képesek vagyunk reálisan gondolkodni és gyorsan tudunk reagálni a megváltozott belsõ, külsõ körülményekre. Ez a díj is megerõsít minket abban, hogy jó úton haladunk.” – nyilatkozta a díjátadó kapcsán dr. Kádár Gabriella, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezérigazgatója.