Innovációs részleget nyit az AXA
2017.05.19
Új részleget hozott létre az AXA, melynek dedikált célja az ügyfélinnováció és az új üzleti modellek kutatása, alkalmazása. A részleget Joyce Phillips CEO vezeti.

Az új részleg lényegében összefogja a biztosító már meglévõ és jövõbeli innovációs kezdeményezéseit, melyek célja a biztosítási értéklánc, illetve a vállalat innovációs ökoszisztémájának kibõvítése az új technológiák révén. A részleg globális hatáskörrel rendelkezik majd, mûködésére dedikált erõforrásokat különítenek el, és jelentõs része lesz az AXA 2020-ra elõirányzott stratégiai céljainak megvalósításában.

"A biztosítási szektor fordulóponthoz érkezett, olyan új trendek és lehetõségek nyíltak meg, melyeket az AXA még csak a közelmúltban kezdett el felderíteni. Az új részleg létrehozásával megnyílik számunkra a lehetõség, hogy érdemben kihasználjuk már meglévõ kapacitásainkat és olyan új üzleti modelleket, szolgáltatásokat alakítsunk ki, melyekkel ügyfeleink számára minél gyorsabban el tudjuk hozni az innovációban rejlõ pozitív lehetõségeket" - nyilatkozta Phillips.

Joyce Phillips 25 éves karriert tudhat maga mögött, mely során szinte minden szektorban (pénzügyi szolgáltatások, bank, gyártóipar) megfordult már, többek között Amerikában, Ázsiában és Ausztráliában is.