15 éves a GÉMOSZ - szakmai nívódíjakkal díjazta a partnereket
2017.06.12
A Gépjármû Márkakereskedõk Országos Szövetsége (GÉMOSZ) idén ünnepli megalakulásának 15. évfordulóját. Az ezen alkalomból alapított GÉMOSZ Partner Nívódíjat a biztosító kategóriában Generali Biztosítónak ítélte a független szakmai kuratórium.

A Gépjármû Márkakereskedõk Országos Szövetsége (GÉMOSZ) 15 éves jubileuma kapcsán döntött a GÉMOSZ Nívódíj megalapításáról. A szervezet célja, hogy ily módon is nagyobb nyilvánosságot adjon azon tevékenységének, melyet a hazai márkakereskedések és márkaszervizek, illetve a szakma érdekében végez. A díjjal, melyet több kategóriában ítélt oda az erre a célra felállított független szakmai kuratórium, a velük kapcsolatban álló partnerek erkölcsi elismerését szeretné kifejezni a szövetség.

A biztosítók tevékenységét méltató díjazási kategóriában az Év Partnere díjat a Generali Biztosító érdemelte ki.

„Nagyon fontos számunkra ez a díj, hiszen a több éves, folyamatos munkánkról ad szakmai visszajelzést, elismerve azt a kiszámítható partneri viszonyt, amelyet az autókereskedõ és autójavító cégekkel ápolunk. Speciális casco termékeinkkel, illetve a márkaszervizekkel való szoros együttmûködéssel kiemelkedõ szolgáltatásokat nyújtunk közös ügyfeleinknek” – emelte ki a díj kapcsán Ilics László, a Generali Biztosító vezérigazgató-helyettese.