Közös biztosítással érkezik az Allianz és a Jaguár
2023.08.02

A Jaguar Land Rover és az Allianz Partners bejelentette együttműködését egy olyan beágyazott biztosítási program bevezetésére, amelynek célja a Range Rover, Defender, Discovery és Jaguar járműveket vásárló európai ügyfelek vásárlási folyamatának javítása.

A Simply Drive elnevezésű program azonnali biztosítási fedezetet biztosít a tulajdonjog első hónapjára. A biztosítási ajánlatot fokozatosan vezetik be nyolc európai piacon, forradalmasítva a JLR ügyfelei számára a luxusvásárlás élményét. A Simplesurance technológiával lehetővé tett Simply Drive szolgáltatás Németországban indult, és az elkövetkező év során fokozatosan kiterjesztik Ausztriára, Belgiumra, Franciaországra, Olaszországra, Portugáliára és Spanyolországra, így a biztosítás zökkenőmentesen integrálódik az ügyfelek számára a járművásárlási folyamatba.

Jean-Marc Pailhol, az Allianz Partners igazgatótanácsának tagja és a globális stratégiai partnerségekért felelős vezetője elmondta: „Ez a program a JLR-rel való hosszú távú partnerség kezdetét jelzi, amelynek célja, hogy kiváló digitális és innovatív megoldásokat és nyugalmat nyújtsunk az ügyfeleknek. Büszkék vagyunk arra, hogy a JLR minket választott partnerének a Reimagine stratégiájuk támogatására, valamint arra, hogy a gépjármű-biztosítás "alapértelmezett" komponenssé és zökkenőmentes élménnyé válik az ügyfelek autóvásárlási útja során.”

https://www.dig-in.com/list/allianz-partners-with-jaguar-wilton-re-data-breach