A Marsh globális kiberbiztonsági rendszert hoz létre
2023.11.02

A Marsh bejelentette a Marsh Specialty, új globális kiberbiztonsági szakterületének elindítását, amely a Marsh összes kibervédelmi tevékenységét integrálja a biztosítás, a kockázatelemzés, a kárkezelés és a kiberbiztonság területén világszerte.

A hivatalosan 2024. január 1-jén induló rendszert Tom Reagan vezeti majd, aki jelenleg a Marsh Specialty USA és Kanada kiber-szakmai vezetője.

Meredith Schnur, aki jelenleg az USA és Kanada kiberbróker üzletágának vezetője, január 1-jén veszi át a Marsh Specialty amerikai és kanadai kibergyakorlatának vezetését, Reagan utódjaként. Ő továbbra is New Yorkban fog dolgozni.

Szintén január 1-jén Greg Eskins, jelenleg az USA és Kanada kibertermék-vezetője, átveszi az új Globális Kiberbiztosítási Központ vezetését, amely olyan innovatív kiberbiztosítási megoldások fejlesztését fogja felügyelni, melyek világszerte a jelenlegi és újonnan felmerülő kockázati kérdéseket kezelik. Eskins székhelye Miamiban lesz. Brian Warszona, aki legutóbb a brit kiberbiztosítási gyakorlat helyettes vezetője volt, egy új Globális Kiber Digitális Központ vezetését veszi át, amely az innovatív digitális eszközök és erőforrások fejlesztését és bevezetését felügyeli az ügyfelek számára. Warszona Londonból költözik Chicagóba.

„A kiberkockázat kérdése továbbra is sürgető, folyamatos kihívást jelent a szervezetek számára világszerte. Azzal, hogy Tom vezetésével a Marsh piacvezető kiberképességeinek teljes palettáját egyetlen globális szakterületre specializálódott rendszerben egyesítjük, még jobb helyzetet teremt ahhoz, hogy segítsük ügyfeleinket és közösségeinket kiberkockázatuk kezelésében és a mai digitális gazdaságban rejlő lehetőségeik megvalósításában. Vezető kiberbiztosítási brókerként tehetséges kiberszakértők tapasztalt és mélyreható csapatával rendelkezünk, akik készen állnak arra, hogy szélesebb körű feladatokat is ellássanak. Meredith, Greg és Brian kiváló vezetők, akik bizonyítottan innovatív kibermegoldásokat és kivételes értéket nyújtanak ügyfeleinknek." -  nyilatkozta Pat Donnelly, a Marsh Specialty és Global Placement elnöke.