Az Everbridge az AI kiterjesztését tervezi a kritikus eseménykezelő eszközökre
2023.11.21

A kritikus eseményekre vonatkozó megoldásokat kínáló Everbridge szabadalmat szerzett a mesterséges intelligencia olyan technológiákra történő alkalmazásával kapcsolatban, mint például a kritikus eseménykezelő szoftverrendszerek elemző műszerfalai.

A szabadalom kiemeli a széleskörűen alkalmazható innovációt, beleértve a mintafelismerő algoritmusokat, amelyek a kockázati adatokon a kritikus eseménykezelési trendek azonosítása érdekében működnek, hogy grafikus felhasználói felületet használó vizualizációkat hozzanak létre.

David Wagner, az Everbridge vezérigazgatója elmondta: "Küldetésünk az emberek biztonságának és a szervezetek folyamatosságának biztosítása kritikus események esetén. Ez a fontos szabadalom azt mutatja, hogy továbbra is arra összpontosítunk és innovatívan használjuk a mesterséges intelligenciát, hogy optimalizáljuk a kockázati intelligencia, a kommunikáció, az együttműködés és a koordináció képességeit, hogy ügyfeleink számára a leghatékonyabb platformot biztosítsuk. Az AI optimalizálja a gyorsaságot és a döntéshozatalt, amikor válsághelyzetben a másodpercek is számítanak."

Az Everbridge IP-portfóliója több, mint 160 szabadalmat tartalmaz, amelyek a beépített rendszerintelligenciát, az adatvizualizációt, a multimodális riasztási képességeket és a válságkezelési technikákat foglalják magukban.