Az AXA UK biztosító és a Synectics Solutions insurtech cég egyesíti erőit
2023.12.12

Az AXA UK biztosító egyesíti erőit a Synectics Solutions-szel, amely egy, a pénzügyi bűnözés elleni küzdelemre szakosodott innovatív technológia.

A stratégiai együttműködés célja a potenciális pénzügyi veszteségek megelőzése a kifinomult adatelemzési és csalásfelismerési technológiák kihasználásával.

Ez a partnerség a Synectics Solutions SIRA nevű csalásmegelőző eszközének alkalmazására összpontosít az AXA UK csalás elleni intézkedéseinek javítása érdekében.

Az együttműködés középpontjában a Synectics Solutions SIRA platformjának használata áll, amely 180 szervezet szindikált csalási adatbázisát és egy valós idejű Quotes eszközt tartalmaz.

Ez a technológia lehetővé teszi az AXA UK számára, hogy megalapozott kockázati döntéseket hozzon, különösen a biztosítási igények és kérelmek kezelése során.

2021-ben a biztosítási ágazatban 1,1 milliárd font értékű csalárd kárigényt regisztráltak, ami rávilágít e partnerség szükségességére.

A Synectics Solutions SIRA platformja segíteni fogja az AXA UK-t, beleértve a MOJA és a Swiftcover márkákat is, a csalások felderítésében és a döntéshozatali folyamatok javításában.

Az AXA UK alapos kiválasztási folyamat után a Synectics Solutions mellett döntött. Ez a döntés pedig tükrözi a fejlett technológia iránti növekvő igényt az AI-alapú csalástechnológiák elleni küzdelemben.