Az AXA XL elindítja az AXA Immersive Solutions-t
2023.10.30

Az AXA XL Risk Consulting bemutatja az AXA Immersive Solutions, a virtuális valóságot és a digitális ikertechnológiákat hasznosító képzési megoldást.

Az AXA Immersive Solutions az AXA XL kockázati tanácsadói számára hozzáférést biztosít egy standard gyár 3D-s modelljéhez, hogy a VR-élmények felhasználásával magával ragadó és kifinomult képzést nyújtsanak a kockázatkezelők, az üzemvezetők és a telephelyek üzemeltetői számára. Az ügyfél telephelyének modelljét úgy lehet kialakítani, hogy az reálisabb képzést nyújtson, és jobban megfeleljen a konkrét kockázatmegelőzési igényeiknek.

Az AXA Immersive Solutions az AXA Digital Commercial Platformmal együttműködésben készült, és az AXA Next, az AXA Csoport innovációs egységében született.

"Ügyfeleink egyre gyakrabban használják a Digital Twin képességeket termelési telephelyeik, folyamataik és ellátási láncaik modellezésére a termelékenység növelése és a biztonság javítása érdekében. Az AXA Immersive Solutions segítségével ugyanezt a technológiát használjuk fel olyan kockázati és biztosítási szolgáltatások létrehozására, amelyek a hagyományos megoldásoknál jóval hatékonyabbak lehetnek, különösen, ha tapasztalt kockázati tanácsadóink szakértelmével kombináljuk őket." – mondta Jonathan Salter, az AXA XL kockázati tanácsadás globális vezetője.

"A VR-alapú képzési megoldások kifejlesztése kockázati tanácsadóink és ügyfeleink számára csak az innováció egyik izgalmas területe, amely bizonyítja, hogy képesek vagyunk összetett problémákra egyszerű megoldásokat kínálni". – nyilatkozta Dan Bendavid, az AXA XL globális innovációs vezetője.