Janover insurtech start-upot indít
2024.01.19

A Janover Inc., a kereskedelmi ingatlanügyletek mesterséges intelligenciával támogatott platformja, új insurtech-et indított százszázalékos tulajdonú leányvállalatként: a Janover Insurance Groupot.

A bejelentés szerint ez az új vállalkozás zökkenőmentesen integrálódik a Janover generatív AI alkalmazásaival, és közvetlenül kapcsolódik a marketing rendszerhez.

A vállalat közleményében kifejtette, hogy a Janover Insurance Group célja, hogy a generatív AI alkalmazásával és a kereskedelmi ingatlanpiacra vonatkozó adatokhoz való egyedülálló hozzáférésével átalakítsa a kereskedelmi ingatlanbiztosítások területét.

A leányvállalat kezdetben a többlakásos és kereskedelmi ingatlanbiztosításokra fog összpontosítani, de a tervek szerint a további terjeszkedés során szolgáltatásait a kis- és középvállalati (SMB) ügyfelekre is kiterjeszti.

A Janover továbbá megerősítette, hogy Tyler Schapirót, a Flagler Insurance vezérigazgatóját stratégiai tanácsadóként szerződtette a kereskedelmi biztosítási üzletágához.

Az ágazatban tapasztalt veteránnak számító Schapiro közel egy évtizedes iparági tapasztalattal rendelkezik, beleértve a biztosítási ügynökségek vezetését és a roll-up stratégiák végrehajtásában szerzett komoly tapasztalatokat.

Blake Janover, a Janover Inc. elnök-vezérigazgatója így nyilatkozott: "A Janover Insurance Group biztosítási csoporttal való belépésünk az insurtech területére kulcsfontosságú lépést jelent a folyamatban lévő utunkon, hogy a legjobb minőségű, technológiai szempontból első megoldások létrehozásával javítsuk a kereskedelmi ingatlanok és a KKV-k számára nyújtott pénzügyi szolgáltatásokat ott, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

"Úgy véljük, hogy ez a speciális insurtech ág ideális termék az ökoszisztémánkhoz, mivel egy jelentős fájdalmas pontot old meg a piacon, és kihasználja az általunk már kiépített technológiát és rendszereket. A generatív mesterséges intelligencia gyakorlati alkalmazása és a piacterek kiépítése terén szerzett szakértelmünk, valamint erőteljes marketingképességeink egyedülálló módon pozícionálnak minket arra, hogy újraértelmezzük a kereskedelmi biztosítási területet, és páratlan szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Továbbá egy tech-első pénzügyi szolgáltató céget hoz létre ügyfeleink számára; növelve ezzel bevételeinket. Pénzügyi alapjaink megerősítésével képesek leszünk jobban kiszolgálni ügyfeleinket, miközben tovább bővülünk" -tette hozzá.