Alliant Insurance: Greg Zimmert nevezi ki vezérigazgatónak
2024.01.26

Az Alliant Insurance Services amerikai biztosítási brókercég Greg Zimmert nevezte ki új vezérigazgatónak (CEO), aki Tom Corbett helyét veszi át, aki a cég ügyvezető elnöke lesz.

Corbett 1977-ben csatlakozott az Allianthoz, és több mint 30 évig volt a cég vezérigazgatója.

Zimmer 1998-ban csatlakozott az Allianthoz pénzügyi igazgatóként, és 2007-ben nevezték ki elnöknek. Elnökként a vállalat általános stratégiai irányvonalának végrehajtásáért volt felelős, miközben felügyelte az összes fúziós és felvásárlási tevékenységet.

Irányítása alatt az Alliant több mint 100 felvásárlást hajtott végre az Egyesült Államok stratégiai piacain, miközben az alkalmazotti létszám közel 11 000 főre nőtt.

Zimmer így nyilatkozott: "Tom kiváló vezetése az Alliantnál figyelemre méltó helyzetbe hozta szervezetünket, amelyet egy olyan vállalkozói, együttműködő kultúra támogat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy maximalizáljuk hatásunkat és céltudatosan növekedjünk. Továbbra is az iparág legjobb tehetségeit vonzzuk, és rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek páratlan szintű szolgáltatást nyújtunk."

Ezt követően Zimmer elnöki szerepét Ralph Hurst tölti be, aki korábban a vállalat kiskereskedelmi brókertevékenységét felügyelte. Ezzel egyidejűleg pedig Peter Arkley veszi át Hurst elnöki pozícióját a nemzeti brókeri tevékenységért felelős elnöki poszton, felügyelve a lakossági vagyon- és balesetbiztosítási és munkavállalói juttatásokat.

Emellett Sean McConlogue-ot nevezték ki az Alliant Underwriting and Consumer Solutions elnökévé, amely a jelenlegi biztosítási és fogyasztói tevékenységeket egy ernyő alatt egyesíti.

Ilene Anders pénzügyi igazgató és Peter Carpenter operatív igazgató jelenlegi pozíciójukban maradnak.

Az összes új vezetői pozíció 2024. április 1-jén lép hatályba.