Az NFP bejelentette az AIC felvásárlását
2024.02.02

Az NFP nemrég bejelentette, hogy felvásárolta az Advanced Insurance Consultants Ltd. független biztosítási alkuszcéget. A december 15-én megkötött ügylet részeként az AIC teljes csapata az NFP-hez csatlakozik.

Az AIC szakértelme kiterjed a mezőgazdasági, a tengeri, a szabadidős, a jármű- és az építőiparra.

"Az AIC-t ügyfelei, kollégái és partnerei nagyra becsülik, és a működését kiváló biztosítási szakemberekből álló csapat támogatja" - mondta Matt Pawley, az NFP európai regionális ügyvezető igazgatója. "Ez az akvizíció mindkét szervezet ügyfélkörét erősíti, és növeli az integrált és speciális megoldások nyújtására való képességünket. Az AIC nagyszerű kiegészítője lesz az NFP-nek, mivel segítünk ügyfeleinknek a kockázatcsökkentés kezelésében."

Az AIC elsősorban kereskedelmi biztosítási bróker, de magánszemélyek számára személyi biztosításokat is kínál.

Chris Metcalfe, az AIC ügyvezető igazgatója hozzátette: "Az AIC sok sikeres évet tudhat maga mögött erősségeink kihasználásával, ami első osztályú, professzionális munkatársainknak és ügyfeleink sokrétű igényeinek kiszolgálására való képességünkről tanúskodik. Most várakozással tekintünk a következő fejezetünk elé, kihasználva az NFP által biztosított számos további erőforrást, nemcsak a biztosítási, hanem a munkavállalói juttatások és a vagyonkezelés területén is."