Az RSA bővíti speciális kínálatát
2024.02.16

Az RSA Insurance két új biztosító kinevezésével erősítette a brit Specialty Lines üzletágát.

John Lawrence a vagyonbiztosítás vezető szakbiztosítóként, Henry Henderson pedig a villamosenergia-, gépészeti és megújuló energiaforrások szakbiztosítóként csatlakozik. Lawrence tapasztalt vagyonbiztosító, aki pályafutása során különböző biztosítóknál dolgozott, többek között az Axánál, az AIG-nél és korábban az RSA-nál. Az RSA-hoz az Allianz-tól csatlakozik újra, ahol 2018 óta tevékenykedett.

Henderson korábban a Britnél és a HDI Global Specialty-nél dolgozott, mielőtt a Liberty Specialty Marketshez került, ahol 2022 januárja óta a biztosító energia és megújuló energiával foglalkozó csapatot erősítette.

Steve Watson, az RSA Insurance UK Specialty ügyvezető igazgatója elmondta: "Tovább bővítjük kockázatvállalási képességeinket, miközben töretlenül törekszünk arra, hogy a piacon felülmúljuk a teljesítményt. John és Henry rengeteg szakértelmet és tapasztalatot hoz az RSA-nak, és csapatunk értékes bővítése nemcsak a brókerpartnereinknek nyújtott szolgáltatási kínálatunkat fogja javítani, hanem a Specialty Lines üzletágunkban meglévő mély szakértelem kultúráját is gyarapítani fogja. Örömmel üdvözlöm mindkettőjüket a csapatban."

A UK Specialty Lines az Intact Global Specialty Lines részeként integrált globális ajánlatokat kínál az összetettebb nemzetközi kockázatokkal rendelkező brókerek és ügyfelek számára. A két új munkatárs a következő hetekben kezdi meg új feladatkörét, és Londonban fognak dolgozni.