A Vantage Risk elsődleges balesetbiztosítási termékei
2024.02.27

A Vantage Group bejelentette, hogy a meglévő bermudai és amerikai excessz baleseti termékein felül mostantól amerikai elsődleges baleseti termékeket is kínál.

Ezzel a lépéssel a szervezet tovább bővíti a brókerek és ügyfelek számára nyújtott speciális biztosítási képességeit. Azt is megerősítették, hogy Stephen DiMarco fogja vezetni az elsődleges baleseti biztosítási tevékenységet, és Denise Watkinsnak, a baleseti üzletág vezetőjének fog jelenteni.

A társaság új amerikai elsődleges baleseti csapata az amerikai és bermudai excessz baleseti szakértelemre és a portfólió folyamatos növekedésére épül.

A Vantage Risk elsődleges képességei az általános felelősségbiztosítási osztályok széles skálájára terjednek ki országosan, a helyszínre összpontosító kockázatvállalási megközelítéssel. A kínálatot a baleseti kárigényekre vonatkozó szakértelem, a kockázatcsökkentési stratégiák és a személyre szabott megoldások teszik teljessé.

Denise Watkins, a baleseti üzletág vezetője így nyilatkozott:
"Ezzel az új ajánlattal tovább javítjuk a gyors reagálási képességünket, amelyet a Vantage iparágvezető kockázatvállalási platformja és az adatokon alapuló döntéshozatal tesz lehetővé.Örömmel osztom meg, hogy Stephen DiMarco fogja vezetni az elsődleges baleseti biztosítási kockázatvállalást, és nekem fog jelenteni. Bízom Stephen szakértelmében, a hiánypótló iparágak és speciális kockázatok megértésében, valamint az ügynökeink és ügyfeleink kiszolgálása iránti elkötelezettségében."