A Wipro támogatja Aggne-t
2024.02.28

A Wipro, a technológiai szolgáltatásokra és tanácsadásra szakosodott cég nemrégiben többségi részesedést szerzett a biztosítási ágazatban nyújtott tanácsadásáról és menedzselt szolgáltatásairól ismert Aggne vállalatban.

Ez a stratégiai befektetés jelentősen bővíti a Wipro kínálatát a vagyon- és balesetbiztosítás területén, integrálva az Aggne speciális képességeit és szellemi tulajdonát (IP) a Wipro kiterjedt erőforrásaival.

A Wipro és az Aggne közötti partnerség célja, hogy a P&C szektorban az ügyfeleknek kiváló szolgáltatásokat nyújtson, gyorsabb szállítást és innovatív megoldásokat biztosítva. Az Aggne a biztosítási műveletek átalakításában, a hatékonyság javításában és az ügyfélkiszolgálás szintjének emelésében jeleskedik, különösen a P&C biztosítási területet átalakító megoldások kifejlesztésében szerzett szakértelmével. Megközelítésük mélyen az együttműködésben gyökerezik, szorosan együttműködve az ügyfelekkel a közös siker elérése érdekében.

Az Aggne szakértelmének egyik fő területe az IP-vezérelt szolgáltatásai és a Duck Creek platformmal kapcsolatos jártassága, amely felhőalapú, alacsony kódolású megoldásokat kínál, melyek segítségével a P&C biztosítók felgyorsíthatják a termékfejlesztést és elősegíthetik a folyamatos innovációt.

A 2019-ben alapított, az Egyesült Államokban és Indiában egyaránt működő Aggne mára 230 főt foglalkoztat a floridai Tampában és az indiai Hyderabadban található irodáiban, ami jól mutatja elkötelezettségét a P&C biztosítási ágazaton belüli változások előmozdítása iránt.