Magyarország legnagyobb raktárát építi fel az Auchan
2018.02.09
Magyarországi kereskedelmi kapacitásának bõvítésén dolgozik a francia tulajdonú Auchan nemzetközi kiskereskedelmi lánc, melynek keretében a Magyarországon valaha épített legnagyobb komplexumot hozza létre. Az Üllõ Airport Logisztikai Központ területén megvalósuló létesítmény 87 200 négyzetméteres lesz.

Az Üllõ Airport Logisztikai Központban épül a Goodman által fejlesztett 87 200 négyzetméteres, zöldmezõs komplexum,ami a valaha épített legnagyobb ilyen jellegû létesítmény lesz Magyarországon. Az új központ kulcsfontosságú az Auchan magyar vásárlókat kiszolgáló, többcsatornás modelljének fejlesztésében.

A még idén átadandó üllõi központ egyaránt szerepet játszik majd az Auchan meglévõ és tervezett új áruházainak élelmiszer- és nem élelmiszer-logisztikájában, valamint a cég országos online kereskedelmi tevékenységének támogatásában.

A létesítmény egyes részeiben külön-külön szabályozható hõmérséklet garantálja a megfelelõ tárolási feltételeket az árucikkek számára. Az új épületek automatizált csomagoló- és szállítórendszerek befogadására alkalmasak, amivel még hatékonyabbá válhat a vásárlókat kiszolgáló ellátási lánc.