Az Ecclesiastical elindítja kockázat önértékelési eszközét
2024.03.19

Az Ecclesiastical speciális biztosító új kockázatérettség-értékelő eszközt vezetett be, amely segít a szervezeteknek megerősíteni kockázatkezelési intézkedéseiket és rugalmasabbá válni a rájuk leselkedő veszélyekkel szemben.

Az eszköz bármely szervezet számára ingyenesen használható, és célja, hogy segítsen a vállalkozásoknak megérteni, hol kell javítaniuk kockázatkezelési megközelítésükön, és lehetővé teszi számukra, hogy terveket készítsenek a stratégiai célok eléréséhez, a kockázatok hatékony kezeléséhez, az új lehetőségek maximális kihasználásához és az ellenálló képességük javításához.

A szervezetek az Ecclesiastical weboldalán keresztül regisztrálhatnak az eszközre, majd kitölthetik az önértékelési eszközt, és kapnak egy jelentést, amely kiemeli a szervezet kockázati érettségi pontszámát a fejlesztéstől, integráláson és beágyazáson át az optimalizálásig. A jelentés egy személyre szabott cselekvési tervet is tartalmaz a szervezetnek a kockázati érettség következő szintjéhez való közelítéséhez.

Sarah Pearson, az Ecclesiastical Insurance vállalati kockázatkezelésért felelős vezetője elmondta: "A világot az elmúlt években rengeteg felfordulás és bizonytalanság érte, a világjárványtól kezdve a gazdasági instabilitáson át a globális konfliktusokig. Egy ilyen változékony kockázati környezetben a hatékony kockázatkezelési intézkedések létfontosságúak ahhoz, hogy a szervezetek reagálhassanak, alkalmazkodhassanak és fejlődhessenek a prioritásoknak való megfelelés és a tervek teljesítése érdekében."