Az APOLLO Biztosító elindítja a Zenbase által támogatott bérleti hiteljelentést
2024.03.08

A kanadai biztosítási startup, az APOLLO Insurance bejelentette, hogy a Zenbase-szel kötött új partnerség révén mostantól hiteljelentési szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek.

A 2021-ben alapított Zenbase automatizált bérleti díjjelentést és megosztott bérleti díjfizetést kínál. Megoldása révén a Zenbase elősegíti a felhasználók számára, hogy bérleti díjaikat automatikusan jelentsék az Equifaxnak, lehetővé téve számukra hitelképességük megalapozását vagy megerősítését.

"Az APOLLO a biztosítások digitális első és lakosközpontú megközelítése ideális partnerré teszi őket a Zenbase számára. Küldetésünk részeként, amely a bérleti díjfizetések újratervezésére irányul a nem vagy csak kevéssé banki szolgáltatásban részesülő egyének, köztük az újonnan érkezők pénzügyi egészségének érdekében, ez a partnerség több lakos számára teszi elérhetővé a bérleti díjakról szóló jelentést, és jelentős ESG-értéket teremt valamennyi érdekelt fél számára." - mondta Koray Oztekin, a Zenbase alapítója és vezérigazgatója.

Az APOLLO ügyfelei exkluzív áron használhatják a Zenbase-t. A hitelépítés segíthet a kanadaiaknak csökkenteni a kamatfizetéseket és pénzt takaríthatnak meg a pénzügyi termékeken.

"Az egészséges hitelpontszám kéz a kézben jár a bérlő kockázatkezelési stratégiájának más aspektusaival, így a Zenbase megoldásának biztosításuk mellé történő felajánlása ésszerű az ügyfeleink számára. Örömmel dolgozunk együtt a Zenbase-szel, hogy ezzel az eszközzel továbbra is értéket adjunk ügyfeleinknek"." - mondta el Jeff McCann, az APOLLO alapítója és vezérigazgatója.