Az NN Biztosító az Ultrabalaton fõtámogatója
2015.05.06
Az idei évben elõször az NN Biztosító az Ultrabalaton fõtámogatója, így a 2007. óta minden évben megrendezett, immár 9. Balaton-kerülõ futás és kerékpározás hivatalos megnevezése mostantól NN Ultrabalaton. A támogatói szerzõdés aláírásával hazánk egyik legnépszerûbb tömegsport rendezvénye új szintre emelkedve várja a futás és a kerékpározás szerelmeseit.

Az esemény népszerûségét jelzi, hogy az indulók száma évrõl évre folyamatosan emelkedik, idén már márciusban megteltek a nevezési listák. 200 egyéni induló, 650 csapatváltó és 400 kerékpáros, összesen közel 6000 fõ vág neki Balatonaligáról indulva a 220 km hosszú körnek május utolsó hétvégéjén. A teltház miatt idén egy extra lehetõséget is biztosítanak a szervezõk azoknak, akik csapatban már nem tudtak indulni vagy szívesen kóstolnának bele az NN Ultrabalaton hangulatába egyéni futóként: az UB Félmaraton 2015. május 31-én, vasárnap 11.00 órakor rajtol Balatonszéplakról és természetesen a balatonaligai versenyközpontban lesz a 21 km-es egyéni verseny célja.

Az NN Biztosító elkötelezetten támogatja a futást, nem csupán Magyarországon, de világszerte is, hiszen ez egy olyan sport, amellyel könnyen tehetünk lépéseket egy egészségesebb, teljesebb élet irányába. Az NN Biztosító magyarországi vezetõi ezért kerestek és találtak partnert az Ultrabalaton szervezõiben. Így közösen, egymást támogatva futnak neki az idei eseménynek, hiszen az egészségünkért megtett minden kilométer számít.