Adroit - Nationwide partnerség
2024.03.12

A Nationwide az Adroit General Agency-vel, egy speciális munkavállalói kártérítési MGA-val működik együtt. A társaságok munkáskártérítési biztosítást és szolgáltatásokat kínálnak majd a magas kockázatú tevékenységet folytató középméretű munkáltatóknak.

A Nationwide bővíti jelenlétét a munkavállalói kártérítési piacon, és keresi a lehetőségeket, hogy olyan MGA-kkal működjön együtt, amelyek szakértelemmel rendelkeznek a piaci résszel rendelkező szegmensekben.

A 2021-ben alapított Adroit olyan iparágakra specializálódott, mint az építőipar, az energiaipar, az újrahasznosítás, az alternatív energia, a mezőgazdaság és a szállítás.

"Izgatottan várjuk a Nationwide-dal való együttműködést, hogy egy iparágvezető cégtől származó, magas színvonalú munkáskártérítési biztosítást nyújtsunk növekvő ügyfélkörünknek szerte az USA-ban. Ez valóban win-win-win mind cégünk, mind pedig a nagy súlyosságú kitettséggel rendelkező vállalkozások számára." - nyilatkozta Marguerite Dixen, az Adroit alapítója és vezérigazgatója.

"Alig várjuk, hogy egyedi és átfogó munkáskártérítési megoldásokat kínáljunk a komplex kitettségekkel szembesülő középvállalati ügyfelek számára." - tette hozzá Dale Hoppe, a Nationwide munkáskártérítési programokért felelős alelnöke.