A Sweet Security 33 millió dollárt gyűjtött
2024.03.25

A Sweet Security, egy izraeli startup, amely a felhővel kapcsolatos kockázatok kezelésében segít a vállalatoknak. Eddig 33 millió dollárt gyűjtött be az Evolution Equity Partners által vezetett A sorozatú finanszírozási körben, amelyhez a Munich Re Ventures és a Glilot Capital Partners is csatlakozott.

A fél évvel ezelőtt felbukkant startup a "mély futásidejű elemzést" használja ki a felhőkockázatok jobb azonosítása és kezelése érdekében. A szabadalomra bejelentett eBPF-alapú technológiája azonosítja a kritikus anomáliákat az alkalmazásokban, hálózatokban és nem emberi személyazonosságokban, valamint használható betekintést nyújt abba, hogy ki által, hol és mi történik.

A Sweet a finanszírozást arra fogja felhasználni, hogy növelje működését az Egyesült Államokban és bővítse platformját.

"Az alkalmazásokat, hálózatokat és személyazonosságokat figyelembe vevő, innovatív, viselkedésalapú biztonsági technológiájának köszönhetően a Sweet platform egységesíti a kockázatcsökkentést a felhő felhasználási eseteiben. Kiváló csapat, technológia és időzítés: ez a Sweet. Izgatottan csatlakozunk és támogatjuk az utazást." - mondta el Yuval Ben-Itzhak, az Evolution Equity Partners általános partnere.