A Coterie Insurtech jelentős, 27 millió dolláros tőkebevonást biztosított
2024.04.12

A kisvállalkozások biztosítására szakosodott amerikai Insurtech Coterie jelentős, 27 millió dolláros finanszírozást biztosított egy B sorozat utáni forduló során.

A finanszírozási kör túljegyzett volt, ami azt jelzi, hogy a befektetők nagy érdeklődést mutatnak a vállalat kínálata iránt.

A Hiscox biztosítási óriáscég támogatta a Coterie-t ebben a finanszírozási körben, a meglévő befektetők, például az Intact Ventures és a Weatherford Capital folyamatos támogatása mellett.

2021-ben az insurtech bejelentette egy 50 millió dolláros Series B finanszírozási kör lezárását, amelyet a Weatherford Capital vezetett a meglévő befektetők, az RPM Ventures, az Intact Ventures, a Group 1001 és az Alpha Edison mellett.

Az új befektetés a Coterie növekedését és innovációját hivatott elősegíteni az insurtech szektorban, tovább fokozva a kisvállalkozások személyre szabott biztosítási megoldásokkal való kiszolgálását.

A Coterie Insurance az USA 50 államában és D.C.-ben működik, ahol lehetővé teszi a független ügynökök és brókerek számára, hogy azonnali kisvállalati biztosításokat kössenek.

Az adatokon alapuló kockázatvállalás révén a Coterie pontos árazást és a benyújtástól a kötésig tartó tapasztalatot nyújt kevesebb mint egy perc alatt.

A Coterie a kisvállalati biztosítások vásárlását és értékesítését könnyedén teszi lehetővé.